Copenhagen Townhouse IV by Norm Architects

Attic workspace.

Copenhagen Townhouse IV is a minimal and contemporary open-plan living space located in central Copenhagen, designed by Norm.Architects. Everything was torn down internally and completely rebuilt. The main idea with this conversion project was to create a sense of one big space vertically and enlarge the sense of space as much as possible. So everything was done in white and the floors in between were opened up all the way by placing a transparent staircase to one side giving a view 9 meters to the ceiling on the top floor once entering the front door. The floors were done in white resin and the whole space only decorated with a few of the favorite things.

Design
Norm.Architects
Location
Copenhagen, Denmark
Area
192 m²
Year
2015
Photography
Jonas Bjerre-Poulsen

Get the look

Related projects