Copenhagen Townhouse II is a dwelling with simple beauty, located in Copenhagen, designed by the local simplicity lovers at Norm.Architects.

The clients wanted a completely contemporary white and sleek space. So everything was torn down internally and completely rebuilt. The main idea with this conversion project was to create a sense of one big space vertically and enlarge the sense of space as much as possible. So everything was done in white and the floors in between were opened up all the way by placing a transparent staircase to one side giving a view 9 meters to the ceiling on the top floor once entering the front door. The floors were done in white resin and the whole space only decorated with a few of the favorite things.

Copenhagen, Denmark
Jonas Bjerre-Poulsen
contemporary  ·  denmark  ·  remodel  ·  townhouse